Homályrév

Hozzáadás a kedvencekhezHozzáadás a kedvencekhezRemoved from wishlist 0

A Homályrév egy taktikai harcijáték, ami a folyamatosan változó indítékok világában játszódik. A játékosok vándor kalandorok szerepébe bújnak, akik egytől egyig más képességekkel rendelkeznek, és mindannyian más céllal látogatnak el a világ ezen sötét sarkába. A szükség nagy úr, a kazamaták és elhagyatott romok szörny-mentesítése pedig olyan feladat, amivel csak közösen küzdhetnek meg. Az út során képességeiket tovább fejlesztik a begyűjtött zsákmányok és a szerzett tapasztalatok, miközben új területeket fedeznek fel (és fosztanak ki), és egy egyre csak terebélyesebb történetet szőnek a meghozott döntéseikkel.

Hogy működik?

A játék folyamatosan változik, és sok-sok játékalkalom alatt játszható végig. Egy játékalkalom általában egy-egy úgynevezett kampányból áll – a kampány során a játékosok eldöntik, hogy mit tegyenek, és ezáltal meghatározzák, merre megy tovább a történet (hasonlóan a lapozgatós kalandkönyvekhez). Minden kampány egy kooperatív kihívás, ahol a játékosok “automata” szörnyek ellen harcolnak. A Homályrév innovatív kártyarendszerével meghatározzák a játékosok sorrendjét, és akcióikat.

Minden körben az aktuális játékos kiválaszt a kezéből két kártyát, amit kijátszik. A legfelső kártyán szereplő szám meghatározza a kör célját. Minden kártya alján és tetején szerepel egy hatás – a játékos, amikor rákerül a sor, választhat, hogy a felső vagy az alsó hatását használja e fel a kártyának. Azonban figyelmesnek is kell lenni, mert idővel mindenki kezében egyre kevesebb és kevesebb kártya lesz, ha pedig a kazamaták “kitakarítása” túl sokáig tart, hőseink kimerülhetnek, és kényszer visszavonulót kell fújniuk!

Kategória:

Értékelés

0.0 - 5
0
0
0
0
0
Hozzászólás

Nincs még értékelés.

Légy az első, aki értékel “Homályrév”

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Van valami
Logo
Regisztráció
Jelszó helyreállítása